Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Anders Larson

Anders Larson er basunlærer på Københavns Musikskole. Han er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium, og har gennem flere undervist basunister i alle aldre, fra begynder- til konservatorieniveau. På sin hjemmeside www.digitaltrombone.com deler han sin viden om basunspil, og har skrevet over 50 artikler.

Udover Musikskolen, har Anders undervist på Rytmisk Musikkonservatorium, Syddansk Musikkonservatorium, Malmö Musikhögskola samt MGK i København og Ishøj.

Anders er en aktiv freelance musiker, og har spillet med et hav af bands og orkestre, heriblandt DR Big Band, Radioens Underholdningsorkester. Som arrangør har han bland andet skrevet til DR Big band og DR Store Juleshow med DR Symfoniorkester. Af egne grupper kan nævnes Elektrojazz som spiller halvfjerdser-inspireret groovy jazz.

Anders har udgivet fire cd´er i eget navn Anders Larson Quartet feat. Paizo String Quartet (2007), Monday Night Big Band & Anders Larson (2010) og Elektrojazz (2014 og 2016), samt flere basunbøger med etuder og øvelser.

Udover sit virke som musiker, er Anders stifter af vilter.dk som tilbyder personlige godnathistorier for børn, hvor han både arbejder som forfatter og komponerer godnatsange.

tl_files/Billed-mappe/til catalog/trombone_cartoon.png

Anders Larsson

Tilbage