Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Maria Lundbak

Varmt velkommen i oboklubben, hvor vi lærer en masse og har det sjovt!

Oboen er et træblæserinstrument med et lille mundstykke, som vi kalder for et “rør”. Røret er lavet af en slags bambus, og når vi puster i røret kan vi lave sjove lyde. Men udover de sjove lyde, har oboen en meget smuk og genkendelig klang.

Maria forelskede sig i oboens klang som ganske ung og har ikke sluppet oboen siden. Hun er uddannet på Musikhögskolan i Malmö, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt Syddansk Musikkonservatorium i Odense, hvor hun debuterer fra solistklassen i 2022.

Maria er en meget aktiv freelance musiker, både som solist, kammer- og orkestermusiker. Udover det klassiske felt, er Maria også aktiv projekt- eller ensembleleder på mange projekter bl.a i Kunstnerkollektivet Venteværelset. Maria er primus motor og oboist i blæserkvintetten Nordvind, der i oktober 2020 fik en plads som semifinalister i P2’s kammermusikkonkurrence.
Maria er meget passioneret og dedikeret for det pædagogiske arbejde, og hun underviser på flere musikskoler samt i obopædagogik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

kvintetnordvind.com

ventevaerelset.com/alcina/

Maria lundbak
Maria Lundbak's område:

Tilbage