Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Michael Strange

Musiker/musiklærer samt musikpædagogisk diplomeksamen fra Rytmisk Musikkonservatorium, København. Hovedinstrument trommesæt.

Jeg har undervist i musikskoler i Danmark og England siden 2002, og i Københavns Musikskole siden 2007.

Som musiker og trommeslager spiller jeg alt fra jazz til blues og indie rock. Jeg medvirker på det millionsælgende album Twentysomething med Jamie Cullum, og pt. spiller jeg bl.a. med Nisse Thorbjørn og Mellqvist.

 

Slagtøjsundervisning
Min slagtøjsundervisning fokuserer på rollen som trommeslager eller slagtøjsspiller i et band. Mine elever lærer hurtigt at spille hele sange, som jeg fx. spiller klaver og synger til. Jeg tager udgangspunkt i elevernes aktuelle musiksmag, og sætter det ind i en stilistisk eller musikhistorisk sammenhæng.

 

Udover trommesæt indgår marimba, congas og andet slagtøj i undervisningen. Improvisation og “fills" indgår i arbejdet med alle numre, uanset genre.

 

Undervisningsmaterialerne er noder, links til musik og video på YouTube, samt små optagelser fra timerne.

 

Rytmisk sammenspil og slagtøjssammenspil
I rytmisk sammenspil og slagtøjssammenspil arbejder mine hold med et bredt udvalg af rytmisk musik - nyt og gammelt, pop, rock og jazz. Eleverne kommer ofte selv med forslag til hvad vi skal spille, og så arrangerer jeg numrene, så de passer til holdet.

 

Mine hold spiller koncerter 2-4 gange om året. Disse koncerter arbejder vi naturligt hen imod, men der er også god plads til leg og improvisation i timerne.

www.michaelstrange.dk

Michael Strange

Tilbage