Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Per Michael Jensen

Per er født og opvokset i Ringsted. Her startede tidligt en karriere som organist rundt om i de midtsjællandske kirker. Samtidig blev Per en efterspurgt festmusiker, så det var ikke ualmindeligt, at han musikalsk fulgte et brudepar op ad kirkegulvet og senere ud på dansegulvet.

Senere flyttede Per til København og blev uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med klaver og kor/orkesterledelse som hovedfag. Ved siden af blev keyboardet brugt flittigt i forskellige funk/soul-bands.

Per har medvirket i bl.a. turneer med Hvidovre Teater, Nørrebro Teater, Cirkus Revyen, Hjørring revyen, Græssted Revyen og flere forestillinger på Cafe Liva. Har spillet med bl.a. Peder Kragerups Orkester for solister som Lene Siel, Jesper Lundgaard, Kurt Ravn, Birthe Kjær, Stig Rossen, Søren Pilmark m.fl.

Som bassanger i vokalgruppen Vocapella har Per sunget et væld af koncerter i ind- og udland, bl.a. Carnegie Hall, New York.

Til daglig underviser Per på Københavns Musikskole og Frederiksberg Musikhøjskole. Tidligere var han i mange år på Sankt Annæs MGK-gymnasielinje og underviste også en periode på DKDM.

Desuden er det Per, der har lavet Musikskolens hjemmeside.

Per
Per Michael Jensen's område:
MGK bifagsklaver
Talent-hørelære
Webmaster

Tilbage