Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Per Pålsson

Per Pålsson er uddannet ved Vestjysk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Jørgen Bjørslev og Per-Olof Johnson med solistdebut i 1990. Yderligere studier hos Karl Scheit ved Hochschule für Musik und Darstellender Kunst i Wien, samt studier hos Timothy Walker og lutenisten Nigel North og Early Music Centre i London.

Per har deltaget i mesterkurser med bl.a. Julian Bream, John Williams, Leo Brouwer, Alicia de Larocha og Hopkinson Smith. I perioden 1988-1993 Lvar Per Pålsson tilknyttet konservatoriet i Jakobstad, Finland som lektor, og siden 1995 har han været ansat på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole.

Han har en omfattende koncertvirksomhed som solist og kammermusiker i bl.a. Danmark, Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Japan, Polen, Bulgarien, Ungarn, Estland og har spillet med ensembler som Jakobstad Symfoniorkester, Esbjerg Ensemble, Randers Kammerorkester og Kielce Kammerorkester (Polen).

Han tog initiativ til og var udøvende i opførelsen af Hans Werner Henzes El Cimarron på Det Kongelige Teater i 2009 med Sir Willard White som solist.

Per palsson
Per Pålsson's område:

Tilbage