Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Sascha Nedergaard

Uddannet i Moskva som pianist, kammermusiker og klaverpædagog. Har undervist i danske musikskoler siden 1996. Hendes musikervirke har bl.a. omfattet solo- og kammermusikkoncerter. Har turneret som solist i Sverige, Belgien, Tjekkiet, Frankrig og Danmark. Har deltaget på flere CD-indspilninger og holder kurser for danske klaverlærere i klaverpædagogik.

Har haft en række dygtige Musikskoleelever som har kvalificeret sig ved konkurrencer og er blevet optaget på MGK.
Ved siden af Musikskolen underviser Sascha også på Hovedstadens MGK i København og Helsingør.

I udgangspunktet er det vigtigt, at det er barnet, som har lyst til at lære at spille klaver. Det er også vigtigt at udarbejde en vane med at gå til klaveret hver dag og spille/leje/øve i 5-10 min. Der gives små opgaver, vejledning og ikke mindst inspiration i undervisningstimerne hver gang. Aktiv forældreindsats og støtte er nødvendig for at vedligeholde barnets motivation i hverdagen.

Der undervises efter en klassisk klavertradition, hvor der er særlig fokus på klang og udtryk i musikken. Klaveret er et instrument, hvor udvikling af koordination og motorik er vigtigt. Denne udvikling er indeholdt gradvist i hver eneste stykke, som vælges individuelt.

Det er nødvendigt at eleven har adgang til et akustisk klaver senest et halvt år efter man er startet.

Sascha 400
Sascha Nedergaard's område:

Tilbage