Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Søren Pedersen

Søren Pedersen underviser i klassisk klaver ved Københavns Kommunes Musikskole.

Han er opvokset i Helsingør-området og begyndte i 10-årsalderen at tage klavertimer i den lokale musikskole. Sidenhen blev han uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København hos Anne Øland og ToveLønskov og debuterede fra solistklassen i 2003.

Søren har siden 2001 delt sin tid mellem klaverundervisning på alle niveauer, akkompagnement og repetition med sangere og instrumentalister samt egen koncertvirksomhed.

I klaverundervisningen lægges der vægt på klassisk træning, og der arbejdes med holdning og håndstilling samt nodelæsning, puls, klang og musikalsk fantasi. Repertoiremæssigt er der frit spillerum og eleverne opfordres til at komme med forslag og repertoireønsker. Vægten vil dog ligge på det klassiske repertoire og musik, der er nedskrevet på noder.
 

GODE HJEMMESIDER:

klaverkufferten.dk
Hjemmesiden klaverkufferten.dk er en fantastisk side, hvis man som lærer eller elev skal inspireres og finde gode råd vedr. klaverundervisning og klaverspil. Siden er udarbejdet af klaverprofessor ved konservatoriet i Århus, Anne Øland.

www.epta.dk
EPTA Danmark er en væsentlig forening for alle klaverinteresserede. Foreningen afholder et hav af spændende arrangementer, som det er værd at deltage i på den ene eller anden måde.

www.dkdm.dk
Det Kgl. Danske Musikkonservatorium afholder et stort antal koncerter, der for det meste er aldeles gratis at opleve. Kig i konservatoriets kalender og tag til Rosenørns Allé 22 og få en spændende oplevelse.

imslp.org
Hjemmesiden imslp.org er rigtig god, hvis man skal bruge noder. Nodesamlingen er overvældende stor og man kan downloade repertoiret kvit og frit!

nodepapir.dk
Er en praktisk side, hvis man står og skal bruge noget nodepapir i en håndevending.

Soren Pedersen
Søren Pedersen's område:
Akkompangement på talentlinie

Tilbage