Kommende arrangementer

Julebaskoncert
4. december kl. 19:00
Østerbro-afdelingens julekoncert
5. december kl. 18:30
Klaveraften
6. december kl. 19:15
MGK Foyerkoncert
6. december kl. 19:30
Julekoncert med guitar og klaver
7. december kl. 16:30
Tine Simpria Olsen

Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium som sanger og Musik- og Bevægelseslærer (Sang, Dans og Spil) 1999-2003 og har siden 1995 undervist i rytmisk solosang på alle kompetenceniveauer, i forskolen med 0-6-årige samt 1. og 2, klasser og med udvidet rytmisk træning for talentlinie og MGK. Jeg har mangeårig erfaring med korledelse indenfor både begyndere og øvede og er ansat ved flere musikskoler netop i kraft af min erfaring med kor og korledelse.

Når man som jeg dirigerer børne- og ungdomskor, skal der være retning i arbejdet med de unge sangere med forskellige greb, som gør at korprøven flyder fint afsted. Det kræver både stor pædagogisk sans, fantasi, glæde ved at lære fra sig ved at vise dem, hvad man kan med musik gennem solmisation, hørelære-øvelser, støttearbejde, fysisk opvarmning, rytmisk træning, gode og sjove sange samt en nærmere forståelse af, hvordan instrumentet fungerer i et samarbejde med andre stemmer omkring at forme en ensartet harmonisk oplevelse.

Min egen tilgang til kor kommer via min mangeårige interesse i netop samklang og i diverse vokalgrupper, senest som sopran i semiprofessionelle Sokkelund Sangkor. I min egenskab af SSB-uddannet har jeg siden 2004 været en del af den anmelderroste “Voice & Drum”-gruppe Skrubberne som “stomper” og spiller sig gennem indskolings-børnenes liv med percussion-instrumenter og fine vokalharmonier med 2 forskellige koncertforestillinger. Jeg har desuden medvirket som korsanger og lead på en del plader – vokalmusik/BigBand/ singer-songwriter-stil/musical/Skrubberne /Rytmisk Oratorie - samt indsunget og indspillet CD´en “Svimmel” med egne numre.

Jeg er igennem min sangkarriere blevet undervist af blandt andre Anne Rosing-Schow, Sanne Graulund, Trine Dansgaard, Marie Bergmann, Etta Cameron og senest Anne Margrethe Dahl, hos hvem jeg dygtiggør mig indenfor klassisk sangteknik og "opera-lyd”.

Tine Simpria Olsen

Tilbage