Fagot

Fagotten er et instrument, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge, både som soloinstrument, men også i forskelligt sammenspil såsom orkester, kammermusik eller i en duet med en af vennerne, der også spiller et instrument.

Fagotten er medlem af træblæserfamilien og har en dyb smuk klang; den findes både i voksen og børnestørrelse, så der er altid et instrument, der passer til dig. Fagotten er pakket ned i en smart taske, som kan bæres på ryggen, så du selv kan komme rundt med instrumentet.

Når man melder sig til fagot, får man soloundervisning en gang om ugen, hvor man lærer at læse noder og spille på fagotten. Man lærer også, hvordan man øver sig derhjemme, så der kan spilles videre på de stykker, man har arbejdet med hos sin lærer.

Udover at få soloundervisning er det også rigtig sjovt at spille sammen med andre; derfor har musikskolen forskellige tilbud om sammenspil, både til begyndere og øvede elever. Din lærer kan hjælpe dig med at finde netop det sammenspil, der passer til dig.

Man kan begynde til fagot, når man er omkring 8 år. Undervisningen er tilpasset hver elev individuelt, så alle får mest muligt ud af lektionerne.

Instrum117.JPG
ALDERSKLASSE
fra 8 år
UNDERVISNINGSSTED
UGEDAG
PRISER
tirs

20 minutter pr. uge: 9 rater á 415 kr.
25 minutter pr. uge: 9 rater á 520 kr.

LÆRERE

Tilbage