Musikken Rundt (2. og 3. klasse)

'Musikken Rundt' er et undervisningstilbud på Skolen ved Sundet til børn i 2. og 3. klasse, hvor vi hver tirsdag eftermiddag lytter, leger og lærer – alt sammen i en musikalsk sammenhæng.

Vi spiller sammen på blokfløjte og på nogle af de mange slagtøjsinstrumenter, som vi har på Skolen ved Sundet.

Vi lytter til og lærer om mange slags musik og musikinstrumenter, arbejder med rytmer, lærer om noder, og vi bruger vores fantasi. Vi snakker om, hvad vi oplever, når vi hører den musik, vi lytter til, og lærer Flemming Lund spiller bl.a. Disneysange på sine fløjter og saxofoner.

Alle børnene skal have hver sin blokfløjte, så vi kan spille sammen. Hvis I derhjemme allerede har en god, velklingende blokfløjte, som stemmer, så bruger vi den. Hvis ikke, vil der blive sørget for fællesindkøb af en god blokfløjte.

Da vi i løbet af året formentlig bliver ret gode til at spille sammen, har vi til foråret en dejlig og spændende mulighed for at vise det, vi har lært - nemlig ved en koncert på Tivolis Pantomimeteater ifm. Musikskoledage i Tivoli. Ved denne lejlighed er Flemming scenechef på teatret, så alle børn får en meget sjælden mulighed for at se det unikke, gamle teater indefra. Vi har gjort det før, og det er hver gang en meget stor og særlig oplevelse for alle.

ALDERSKLASSE
2. og 3. klasse
UNDERVISNINGSSTED
UGEDAG
PRISER
tirs

Hold á 12 elever i 50 min. pr. uge
9 rater á kr. 190

LÆRERE

Tilbage