Bikubenfonden og Jacob Gade Legatets Instrumentfond

Københavns Musikskole lejer instrumenter ud til egne elever (læs mere her)

Desuden kan elever fra hele landet, der går på den specielle talentlinie søge Bikubenfonden og Jacob Gade Legatets Instrumentfond.

tl_files/themes/musikskolen_web/instrumentfonden.jpeg

Alle blæseinstrumenter er fra Yamaha Music Corp., Japan Strygerinstrumenterne er importeret af Instrumentfonden fra Kina.

Instrumentfonden hører under Jacob Gades Legat og med direkte reference til Bikubenfonden af 1989 (Bikubenfonden), der fra starten blev den egentlige sponsor for Instrumentfonden.

Instrumentfonden ser det som sin opgave at indkøbe og udleje instrumenter, der er relativt dyre i anskaffelse, til en primær brugerkreds af helt unge i alderen fra 12 til 18 år, og således ikke til konservatorieelever.

Leje. Instrumenterne udlejes for en 2-års periode med mulighed for forlængelse. Brugeren betaler en årlig leje på kr. 828, som indbetales til Instrumentfonden på Fynske Bank konto: 6850-1061540.

Lejeren er forpligtet til at tilbagelevere instrumentet i sammen stand som ved modtagelsen bortset fra almindelig slitage. Det anbefales at tegne en speciel forsikring, da den traditionelle familieforsikring ofte ikke dækker alle risici.

Instrumentfonden betaler reparationer, der skyldes almindelig slitage. Alle reparationer foretages i samråd med Instrumentfonden.

Lejeren betaler selv strenge, rør, blade etc.

Instrumentet forbliver Instrumentfondens ejendom, og udlejning til tredjepart må ikke finde sted.

Ansøgningsfrist: Løbende

Ansøgningsskema som pdf: (klik her)

Ansøgningen sendes til: Instrumentfonden, c/o Københavns Kommunes Musikskole, Staldgade 29, 1699 København V Indscannet pdf-ansøgning med underskrift sendes til: musikskolen@kk.dk